Varför?

Att folk inte kan vara tysta om det uppstår ett litet fel!
Känner att det här inte är min dag för det kommer bara dåliga nyheter hela tiden.


Man kan inte ens säga något förens det är massor folk som vet vad som har hänt!
Att folk inte bara kan hålla käften!


Jag är så arg idag, det går åt helvete med skolan på varenda prov!
sen kommer det där med vänskapen.
Jag är inte världens bästa alltid heller, men jag skiter inte i mina bästa vänner!
Vänner är något man har för livet nästan och dom är viktigast. men det finns dom som inte förstår.

Och sen klarade jag inte provet jag hade idag och det är åt helvete om man har pluggat som ett as som jag gjort dom här 3 gångerna. så nu släpper jag det och skiter i o plugga. jag orkar verkligen inte mer!!

Nästa vecka är det sista praktikveckan och det känns tråkigt för jag kommer sakna det, jag har haft det så himla bra så jag får bjuda på tårta eller nåt!!Men nu ska jag skala potatis och dö en stund så hörs vi en annan gång!
Puuss / Frida

ojj ojj ojj!

Ojj Ojj Ojj!
Förlåt, det var väldigt längesen jag skrev men det är för att jag inte har hunnit!

Jag har varit i stockholm och tagit en massa kort men jag har inte tid att lägga upp dom, för vi har så sega datorer! men dom ska komma upp någon annan dag jag lovar!

Annars har jag gått i skolan och vi har väldigt mycket plugg denna vecka så det är också en orsak till att jag inte skrivit, för jag har typ puggat ganska mycket!
Jag har också varit med bästa Erika och jag har ridit för första gången på typ 3 år! Det var grymt KUL!
Och tack till Erika för jag kan prata ut saker med dig och du är en stor hjälp i mitt liv!! pussis! <3

Idag när jag slutade skolan så åkte jag ner till stan där jag träffade Elin, och fast vi inte har så mycket kontakt med varann så känns det som vi fortfarande är dom där bästisarna som sprang runt med barnvagnar i nykyrka när vi ses hahah! :)

Men nu ska jag plugga lite mer sen blir det sova så jag klarar provet i morrn!
Ska föröska få upp bilder med!!Ha det bra!Puuss / Frida

Tråkig skoldag!

Onödiga skoldagar när man går 8.00 - 9.20.. men men som tur är skjutsade världens bästa mimmi hem mig så jag slapp vänta på bussen till halv 2 :))

Har varit på arbets interjuv också, och dom ska ringa in mig när dom behöver, det beror helt på hur sommaren kommer bli! så nu har jag 3 sommarjobb och jag hoppas att jag kommer att få jobba mycket, men man ska inte hoppas på för mycket för då blir man bara besviken:)

Så nu sitter jag och kollar på tv och ska väl snart göra klart svenska uppgiften som ska vara inne nästa vecka, det är ju praktikvecka nu så orkar inte plugga efter praktiken och så åker jag till stockholm på torsdag till lördag eller söndag!:) ska bli gött att komma ifrån motala men jag får tyvärr inte träffa mitt hjärta på en hel vecka.. jag tror jag står ut men det är jobbigt att vara ifrån han.<3

Nu ska ja plugga!

Så ni får ha det så bra!

Puuss / Frida

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0