Jobb!

Sitter på jobbet och läser tidningar.. Ganska uttråkad men det är ganska mycket folk för att vara vardag men det är ju säkert för det är lov, det är väldigt mycket badgäster som handlar.. Då sitter jag och funderar för det är barn som handlar o handlar som är här för att bada, när man är i simhallen ska man väl bada inte sitta och äta godis haha ja jag har mina funderingar, visst att man kan ta en paus men inte var 10:onde minut? Ja barn kan ju vara lite knasiga och jag var nog likadan! ;) men det är jätte bra att dom handlar för cafet skull!:)
När jag har slutat jobba ska jag ta bussen till mammas jobb och sen åker vi bil hem! Skulle vilja göra någon extra god mat, för jag har ju typ inte ätit på hela dagen jag har bara ätit en halv fralla så är lite hungrig faktiskt! Får säga till mamma att vi får handla så jag kan laga något idag och i morgon:))
Men nu ska jag jobba på och städa lite de sista 2 timmarna, så ha det så bra!:)
Puuss!

<3

Myst med en veckas gammal bebis idag! Fin fina kusinen!:) <3

Tränat!

I morse gick jag upp skapligt för att åka med mamma in till stan för att träna! Känner på mig att det kommer bli en spännande dag men jag vet inte varför det slog mig bara i tanken haha;)
Sitter i omklädningsrummet och är typ död;) ska smart hoppa in i duschen och det ska bli underbart!:)) sen ska jag gå till mormor för att vara där tills pappa eller Patrik slutar, så jag kan få skjuts hem:) guuud vad jag längtar till jag får körkort för slippa vänta på bussar och fråga om skjuts!;) det ska bli så underbart och det tycker mina föräldrar också haha:))
Nu ska jag duuuuacha!
Ha det bra!

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0