jobba

sitter i detta lilla cafe igen, och för sista gången på läääääänge hoppas jag!
Jobbat från 8.30 och ska sitta till 17.30, 9 timmar här inne är ganska tråkigt, speciellt när man vet att det är sååååå fint väder ute.. :( solen har väl gått i moln när jag slutar och stannar där tills jag jobbar igen..:)

Igår kväll hade jag riktigt skoj trots mina magsmärtor.. men iaf vi var på sjöbris och lyssna på pm's, vid 11 så skjutsa jag hem några och orkade inte fickparkera med impalan när det var mörkt så ja åkte runt själv och kolla om det var några ute, då skicka adam och sa att ja skulle komma till öb, så åkte dit och va med dom till 1, sen skulle ja hämta alla så jag var hemma vid 3 inatt :) såg ganska kul ut när det var 2 volvos, 1 skoda och 1 passat och det vara bara killar så kommer jag själv i impalan så jag såg rätt liten ut i den bilen haha:)
kul o träff gamla "nykyrka gänget":))

Nu ska ja städa i ordning så ja kan stänga så fort som möjligt sen och åka hem o soooooova!! ska bli så skönt för har typ sovit knappt 10 timmar på hela helgen! :)

Ha det bra!


Puuss / Frida

hejsan!

Sitter i soffan o glor efter att ha varit i skolan och skrivit nationella i svenska B, det kändes som det gick riktigt bra och det tror jag det gjorde, hoppas på godkänt i alla fall:)

jag vill verkligen åka o köpa en ny dator, min stationära orkar jag inte med för den är inte tillräckligt bra för att spela sims på.. haha jag vill ha en riktigt bra dator så ja kan spela spel, och även ta mig datorn och spela vart jag än är och det kan ju vara jobbigt med en stationär..;) men den kostar ju tyvärr 7000 som ja har kollat på och då har jag inte alls mycket o leva på den här månaden.. ;) får se hur jag ska göra..;)

I morgon ska ja åka och jobba 6-9 sen vid halv 5-5 ska jag köra tessan in till vadstena och sen på kvällen ska ja ner till sjöbris och lyssna på pm's som spelar:))
På söndag är sista dagen på cafeet för jag har sagt ifrån mig det, ska bli skönt o vara ledig en dag i veckan, så kanske ja kan fokusera lite mer på skolan:)

Nu ska ja vila o kolla på tv! :)


Puuss / Frida

24 april!

Sitter i soffan och kolla på disney channel, någon dålig film just nu haha! :)

I morgon är det den 25 och då kommer min bästa lön någonsin! för en gångs skull känner jag att det är gött med 3 jobb haha och nästa månad blir förhoppningsvis jäkligt bra också! :))) Superduperglad:D
Så ska ja bara försöka o spara pengarna så ja kan köpa en dator någon gång och en resa till ullared vore sköj! :) men datorn får nog vänta till i höst tyvärr för ja måste åka utomlands i höst med för jag är så trött på detta pissväder i sverige! men jag har ju sommarjobb på Emanuelsson v.27-33, så 7 veckor där blir ju lite pengar också:)

Det känns som om pengar är allt i världen just nu och jag känner att det är det.. man kan inte leva livet utan pengar, eller kan kan man ju men kanske inte så kul o bo på gatan iallafall inte i detta regnväder;)

Men nu ska ja värma mat och vänta på att mitt hjärta ska komma hem från träningen! :)


Ha det bra!

Puuss / Frida

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0