Tisdag!

Om en vecka sitter jag nog just nu på en restaurang och äter gooood grekisk mat! gud så ja längtar efter deras fantastiska mat! :)

Idag har jag jobbat och efter jobbet ville jag åka och träna men det blev inte så för det är så tråkigt att åka dit själv och ingen annan kunde så jag åkte till mormor och vi gick ut och gick i 40 min, i hennes takt så det blev inte så fort för mig men jag har ju rört mig lite i alla fall! :)
I morgon kväll tränar inte hjärtat så vi har tvättstugan och ska laga mat så då kanske det bara blir en promenad också om jag inte springer ett varv i råssnäs.

Nu sitter jag och väntar på att ugnen ska bli klar så jag kan slänga in potatisgratängen och steka köttbullar till Patrik kommer hem från sin träning! sen blir det tv-mys i soffan till idol! :)

Ha det bra!


Puuss / Frida

EN JÄTTE BILDBOMD!

Lördags = Fira Helena hos mormor och cruising i Norrköping!
Idag = En tripp till börslycke gård!
Vet ej om bilderna kommer i ordning men skit samma! :)
 
 

En väldans bra helg måste jag säga, nu väntas en veckas arbete, tiden går så fort och jag älskar mitt jobb! :)
 
Ha det bra!
 
 
 
Puuss / Frida

Lördag!

Idag har jag och hjärtat varit i linköping och handlat ny kamera, skrivare, riskokare och skor, efter det åkte vi och fira helena, sen åkte jag, pappa, mamma, Erika och syster på cruising i norrköping och det var den största cruisingen jag varit på än så länge!! så mycket bilar och folk, och så var det så himla kul! :)
Bilder kommer för ja hade nya kameran så ja lägger väl upp en bildbomb av vad ja gjort i helgen i morgon eller nåt! :)

I morgon åker älskling på sin första träningsmatch och den är borta så han åker vid 12 och vet inte när han kommer hem än.. men ja överlever nog har ju bara gjort det typ 4 vintrar men det är den första vintern ja får gå o lägga mig själv dom kvällarna han är på borta match.. :)
lite ensamt men får stå ut! :)

Nu ska jag sova!Puuss / Frida

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0