Hej på er!

Sitter just nu vid min nya vackra dator som tog ifrån mig min lön så nu väntar jag på att det ska bli den 25 igen när jag får min riktiga första lön på många tusen hoppas jag :)
Fast i slutet av månaden funderar jag ju på att köpa en ny kamera också så då försvinner ju lite pengar igen, men man vill ju unna sig något när man har jobbat på hårt 6 dagar i veckan sen jag börja arbeta och väl har pengar att röra sig med :)
 
Igår kväll satt jag och spela sims, jag har bara lagt in sims 3 än så länge men jag ska lägga in dom andra också så jag äntligen kan börja spela och bli nörd igen haha! :)
 
Ikväll har jag och pappa varit i Vadstena ock kollat på nostalgin, vääääldigt mycket folk men det är så det ska vara tycker jag, kul att det lilla kan få dit så mycket människor, himla mysigt att gå runt där och kolla :)
 
I morgon är det ännu en arbetsdag och jag fick välja själv vad jag skulle köra och jag valde min tur, borensberg-ullstämma, det är den turen jag ska få köra om ett år när gubben har gått i pension, så himla skönt att veta att man har jobb ett tag framöver, jag ska köra 59:an turen nu i ett år för en tjej är mammaledig sen nästa år i augusti hoppar jag på en annan tur för gubben som kör nu går i pension, så just nu rullar livet på som det ska igen! :)
 
Jag hoppas på att bli lite piggare och gladare snart så jag orkar allt jag ska hinna med och göra :)
 
BÄSTA dagen i mitt liv! ;)
 
Nu ska jag titta på tv sen sova!
Ha det gött!
 
 
 
Puuss / Frida

Hargebadet!

I lördags åkte vi till harge över dagen, det var mualet när viåkte dit men sen vid 2 sprack det upp och det blev jätte fint! så fick lite sol på mig :)

På kvällen så åkte vi och grilla hos mormor med dom och hade det trevligt, och på kvällen gick vi ner till stadsfestivalen, satan så mycket folk det var! älskling och kusinerna åkte karuseller men jag kan ju knappt se dom som snurrar och det var bara sånna haha:) så ja fick stå bredvid men det blev en riktigt rolig kväll! :)
Nu har vi precis ätit och kollar nu på tv :)
Ha det gött!Puuss / Frida

vet aldrig varför?

Varje dag när jag kommer hem från jobbet så mår jag så konstigt. så fort jag inte gör något så mår jag konstigt och tankar flödar hela tiden.
jag vet intte vad som händer med min kropp och psyke, jag är aldrig glad, alltid tjurig, alltid trött, aldrig nöjd varken med saker eller mig själv, kan aldrig tycka att jag själv är bra.. spelar ingen roll vad jag gör det känns aldrig riktigt bra. om någon vet vad detta kan vara eller vad orsaken kan vara så får du gärna säga det till mig, för jag vill kunna vara glad och spralig och kunna gilla mig själv på nått sätt.

Jag har underbara vänner, underbar pojkvän och världens bästa familj, bara det är underbart men varför är jag inte nöjd eller glad?

Tycker väldigt synd om min sambo som får stå ut med allt gnäll, tjat och tjurighet. jag försöker ändra på mig men det går ju inte.
Drar på mig mitt vackra leende och ser glad ut:) puuss på er!


Puuss / Frida
Visa fler inlägg