resa!! :)

Resan är bokad den 3 sep åker vi en vecka :D jag ville ju åka 2 veckor men tror jag tar en resa till lite senare om inte något sätter stopp! :)
Denna gång blir det till zakynthos, aldrig varit där och på bilderna ser det jätte fint ut och man kan bada med sköldpaddor:)
det är nåt jag vill göra! :)

jag som skulle börja sommarjobba nästa vecka fick ju börja denna och jag är redan uppe i 38 timmar och har dagens arbete och lördagens arbete kvar så det blir någon lön i juli i alla fall fast jag inte trodde det, så just nu är jag superduper glad och livet kan nästan inte bli bättre, känner på mig att jag kommer få en bra helg och detta är nog en bra fredag! :)
I helgen ska vi ha lookis, men patrik ska jobba på triatlon eller vad det heter med sitt hockey lag så jag och looke får hitta på något kul utan honom! :))
kanske spela minigolf, fiska, äta glass i borenshult eller så blir det så atthan är med sina kompisar och jag får göra allt det där själv haha, men vi får se :))

Nu ska jag ut och lasta på:)

Ha det så bra:)


Puuss / Frida

årets första dopp!

jag som trodde årets första dopp skulle bli i medelhavet men det vart i vättern och vi valde den dåligaste dagen för det börja regna när vi kom dit! :)
Nu värma sig i soffan med älskling, imorgon väntas det jobb igen sååå gött!! ;)


Puuss / Frida

midsommar! :)

Midsommar firande med bröllop i norrköping! älskar mina släktingar, önskar jag var likadan som dom! :)

och jag fick ha 3 veckors gammal bebis mys! :)
Hade det toppen bra! :)

Puuuss / Frida

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0