Lekte!

Måla naglarna igen idag, gjorde mest något för att ha, blev inte riktigt halloween men måste ju prova att måla lite annorlunda och med sträck och prickar! ;)


blev inte vidare snyggt så målar nog snart om, det är så kul att måla :D

Nu ska ja göra mackor till i morgon, sen sova! :)


Puuss / Frida

naglar!

Ligger just nu i sängen efter en bra dag och en underbar och mysig kväll, efter jobbet åkte jag till Erika och vi mest pratade och bara va, och sa hej då, men vi ses ju om en månad och månaderna går rätt fort! och det måste november göra för ja fyller ju om en månad och 2 dagar :))))
kommer fira min första födelsedag utan att mamma kommer med frukost på sängen, känns lite lustig men jag får köra på en hård arbetsdag i stället eller om jag ska ta ledigt så kan min älskling göra frukost åt mig och jag får öppna paket! tycker det är så himla mysigt att äta frukost i sängen och öppna, det är en tradition och kommer alltid vara! :)

I morgon är det redan torsdag igen, känns som veckorna bara flyger iväg, skönt men allt går så fort, känns som det nyss var vinter och snö men snart kommer det igen, fyllde nyss 18 och snart blir ja redan 19, jag som räknade ner till 18 år dag efter dag, och då gick det ju skit sakta men nu är det snart ett helt år sedan.. sjukt.

Nu ska ja messa min sambo och se hur det gick för dom på borta matchen och sen ska jag sova! :)

Gjorde mina naglar förut, blev så sugen efter att ha målat Erikas!
Halloween tema, inte riktigt färdiga än, det ska på några krumelurer i morgon :)Ha det så bra!Puuss / Frida

Tisdag!

idag har jag haft ganska slapp dag på jobbet, och i morgon såg rätt så bra ut också, och jag har sovmorgon i morrn med (somidag) en hel timma mer får jag sova :)) underbart! och då går jag upp samtidigt som hjärtat så vi äter frulle ihop:))

Jag väntar på att få hem lite grejer som jag beställt, lite till mig själv, presenter och en julklapp, jag vet att jag är tidig med julklappem men när man ska beställa nåt så tycker jag man ska gära det i tid ifall det krånglar med frakt osånt ;)
så hoppas i allafall det till mig kommer snart!! :))


På torsdag åker 2 av mina fina vänner till Thailand i en månad :( jag villl också, en dröm så är så himla avensjuk! men jag hoppas dom får det helt underbart!
För det är dom värda, dom bästa ska ha det bäst så är det ju lixom! :) puss på er tjejer! :*

detta blev ett inlägg om allt!
men behövde bara skriva av mig lite!

Just nu ligger jag i soffan nyduschad och såhääär frääääsch! :)
mörka bilder som vanligt!
myyyssshörna!Nu ska ja kolla tv! :)
Ha det bra!


Puuss / Frida

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0