Drömmer!

Drömmer mig bort och en dag ska jag försöka komma hit!

Bora bora!

så häftigt och så jävla vackert!

Söndag!

igår var en jätte bra dag men lite mindre bra kväll.
Jag åkte till Erika på förmiddagen och vi red en sväng, jätte mysigt men jag är ju så osäker när ja inte har kontakt med marken.. haha och när man inte rider så ofta blir man lite rädd, ja tycker jag klarade det rätt så bra faktiskt! :)
Sen åkte jag till pappa och vi fixade så min abs lampa inte lyser inför besiktningen som är snart :)

Senare på kvällen så åkte jag till Emil och Tessan och vi lyssna på musik oså. sen gick vi ut på stan och det var dött så vi spela bowling sen kolla igen, vid 11 var det fortfarande dött så då åkte vi hem. ändå var det lönehelg, men tydligen går inte folk ut förens vid typ 12 och kul o vara ute i 2 timmar då kan man ju skita i det, tycker jag :)

Nu sitter jag i soffan och kollar på när looke och patrik spelar tv-spel, jag och looke väntar på bosse så vi kan åka och plocka svamp och patrik ska åka och spela golf, jag skulle vilja åkt till mariebergs köpcentrum idag men patrik vill ju inte gå i affärer.. tråkigt att han aldrig vill det, någon gång kan ju vara kul att gå bara vi :) men men!

Bilder från igår!


Nu ska ja kolla lite till och sen byta om så ja är redo för skogen! :)


Ha det bra! :)


Puuss / Frida

Skiter i parken!

skiter i parken idag och kör på ute kväll i morgon istället :) känns helt okej det med, så det blir en lugn kväll idag och full fart i morgon :)
Nu väntar jag på pizza som hjärtat kommer med efter han tränat :)mörkmysbild! :)


Puuss / Frida

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0