sökt massor jobb!

i morgon är det dags att återgå till jobbet efter nästan 2 veckor ledigt.. vart tog dom veckorna vägen? Jag vill inte gå till mitt jobb. Jag vill inte!!!!!

nu på kvällen har jag sökt en hel del jobb och jag hoppas jag verkligen får någon att höra av sig. Jag vet inte vad jag gör snart.. jag vill inte till mitt jobb. svårt o säga varför också.. men som sagt nu håller vi tummarna för att jag får napp på någon av dom andra! ;)
Puuss / Frida

Hemma!
Haft en super bra vecka med mina fina familjemedlemmar :)
Nu ska jag titta på film och sen sova! :)

Puuss / Frida

Måste sova några timmar!

Måste verkligen försöka sova en stund snart eftersom jag ska upp och köra bil i 3 timmar i natt. Vi åker hemifrån vid 1 så ska vi ju tanka och hämta upp linda och Peter, sen rullar bilen mot flygplatsen! :)
kl. 7 går planet till sardinien och jag har lika mycket resfeber som vanligt!
mår så dåligt tills ja kommer upp i luften, mycket tankar går och jag känner mig förkyld.. jobbigt äre fast det är typ 11 te gången jag ska ut o resa! ;)

Det kommer nog att gå kanon! det man är mest nervös över är ju om man har glömt något när man kommer fram men vi har lagt fram allt som vi ska ha i handbagaget som jag strax ska packa, och lägga i det sista i resväskorna, typ tandborstar o sånt :)

Får se om jag kommer kunna uppdatera där ifrån annars blir det väl lite bilder på instagram! :)
Ha det så bra hemma i sverige!
Puuss / Frida
Visa fler inlägg