Bilder från det jag gjort utan att kunnat ladda upp!

60 års kalas, har fler bilder på kameran :)


Huset! (kommer inte ihåg vilka bilder jag lagt upp! :)
Riktigt nöjd, nu är det bara sista tapetseringen kvar i köket sen kommer bilder på det också :))


Puuss / Frida

Hej på er!

Vi har fått internet i huset men det är väldigt segt för det kunde ta typ 24 timmar innan det funka helt;)
Veckan har bara bestått av jobb och en ledig dag och det var i går så då åkte jag och träna med linda på morgon men det gick inte så bra, jag fick jätte ont i bröstet och fick upp spyor i munnen så fick gå och sätta mig och vila en stund. Sen blev det bättre och vi körde lite styrka :)
när vi duscha så vägde vi oss och jag har bara vägt mig hemma innan jul och nu vägde jag mig där och vågen visade 7 kilo mindre, jag som har sagt att jag gått upp hela tiden, och igår sa Patrik att jag såg smalare ut, det är jätte kul o höra men jag vill ju inte tro på det.. ja vet ju inte ens vad jag har gjort... ;) och min otroliga och bästa syster hade gått ner 2 kilo! hon är så jävla duktig för hon försöker och kämpar och det syns på henne att hon gått ner!! och hon är bara så jävla bäst!! ♡

Ikväll åker vi upp till nykyrka och käkar kräftor! :)
jag skulle vilja gått till parken och dansat men fick reda på att det var nu och jag ser ut som en flötboll så vi får väl se.. om resten av familjen är på så klart jag hänger med annars blir det en myskväll! :)
I morgon åker jag och Patrik till linköping på dagen och på kvällen ska vi till sjöbris och kolla på pm's när dom ska ha 80-tals show! det kan bli riktigt kul! :)

och på söndag kommer min underbara Erika hit och myser! :) denna helg kommer nog bli kanon! synd bara att dom går så jäkla fort.. ;)

Nu ska ja borsta håret sen vänta på linda och Peter :)

Ha det kalas bra!Puuss / Frida

Slut på internet!

Hej på er det har blivit dåligt uppdatering igen, jag har inget internet kvar på min mobil så jag kan inte uppdatera..
Just nu lånar jag Patriks mobil ;)

Jag ligger i sängen och vakna typ för en timma sen, Patrik gick upp och börja snickra ;) så idag flyttar vi in i vårar riktiga sovrum:)
När jag får internet ska jag lägga ut före och efter bilderna :)
Igår var vi på min låtsas mormors 60 års kalas och det var jätte kul, och jag fick träffa lite Norrköpingssläkte, det år alltid lika kul för dom är så himla härliga! Jag fick några bilder tagna men kan inte ladda upp dom.. Så det får bli senare :)
idag ska vi fixa i kök och sovrum, jag kan äntligen lägga in grejer i köksskåpen för nu är dom bytta och sitter på plats!:)
Slippa ha en massa kartonger och påsar med allt i på golvet!;)
Klockan 1 är det ju hockey också och eftersom vi inte fått vårar internet eller tv-kanaler hit än så åker vi upp till Nykyrka och glor på det :) sen ska vi hem o fixa käk och sen blir det nog slappa i soffan! :)
Så ser det ut! :)

Ha en bra söndag vänner!


Puuss / Frida

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0