Afterwork!

Igår var jag på afterwork med dom flesta på jobbet men inte riktigt alla.. ;)
först åt vi pizza på åkeriet och sen kom en taxi buss som körde oss ner till stan där vi hade bokat bowling på citybowl. . jag hade i lag med två som aldrig hade spelat bowling.. dom visste inte ens om det var hål i kloten.. jag tänkte yes detta kommer gå bra men det gick kanon för dom! den ena fick 3 strikar tror jag :) men vi vann inte men kul hade vi! :)
Sen gick vi till sjöbris där en tjej var förband och hon sjöng typ bara låtar från 80 talet och jag kunde alla! hon var riktigt duktig, sen kom det "riktiga bandet" och dom spela också bara låtar man kände igen fast dom poppa upp dom lite :)
jag hade en jätte bra kväll, dom älsta gick hem vid 11 och vi tre tjejer och en äldre gubbe som var med åkte hem vid 1 ;)

Lite bilder! ;)
Puuss / Frida

Lördag kvällen blev kanon!

Igår fick vi som sagt hem lite folk och det kom fler desto mer klockan blev! Vi körde rundpingis och kartongleken, och jag är bäst på kartongleken tog den när det bara var en platta på golvet kvar! :) Hade så kul åt dom stela som inte kunde böja sig ner! ;)Tack så mycket för kvällen! :)


Puuss / Frida

Lördag morgon!

Hade en trevlig kväll igår med linda, Helena, Looke, Matilda och Patrik!
vi åt tacos och kolla på tv och umgicks! :)

just nu ligger jag i sängen och väntar på att Patrik ska vakna så jag får äta frukost;) men han kanske vaknar om typ 2 timmar för jag vaknar så jäkla tidigt bara för att jag är van vid att sova så lite på vardagarna! ;)
Ikväll kommer mamma, pappa, Mats och Petra hit och vi ska äta grillat och kanske spela lite spel och så :) myslördag! :)

Nu ska ja sätta på tv så kanske Patrik vaknar snart ;)

Puuss / Frida

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0