Har ingen blogg lust.

Just nu hinner jag inte blogga eller har lust att blogga. Det händer samma saker i mitt liv. 
Men jag kommer tillbaka när blogglusten kommer :) så ha det gott! Puuss / Frida

väldigt dålig uppdatering!

Jag jobbar på och sliter och jag lever. 
Haft förkylning i 2-3 veckor nu som vägrar att släppa! Det är så jobbigt att inte kunna andas genom näsan och att man blir så anfådd så fort man rör på dig :( jag har använt nässpray alldeles för länge så vill försöka sluta med det så försöker hålla mig till kvällarna och nätterna med det så ja får sova i alla fall :) 

Just nu åker jag till stallet när jag slutar jobba och är borta i 2-3 timmar, och det är så himla mysigt! :) sen åker jag hem och duschar och grejar hemma och sen lägger jag mig, nu har jag varit så trött under en tid så nu känner jag att jag kan somna närsom på dygnet! 

Det posetiva som hat hänt just nu är att vi har börjat 4 dagars på jobbet så nu är jag ledig en dag i veckan :) denna vecka är jag ledig på onsdag och då rullar bilen mot gekås igen! 
Det är jag, mamma, Anna och gunilla! Och Vi åker Gunillas bil men mamma kör dit och jag kör hem :) jag är galen i ullared! Men efter det här får det nog dröja till valborg nästa år om vi ska åka då igen som vi gjorde detta år :D 

Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig och kolla på BB sen sova :) 

Ha det gött! 
 Puuss / Frida 

Farmors grav!

I lördags åkte vi upp till kyrkogården för att göra fint hos farmor, sista året vi kan göra så vid alla helgon, för nu har hon legat där i 25 år så nu ska dom ta bort graven :( tråkigt men vi får tända ett ljus för henne här hemma ändå. Igår var vi på halloween party, har tyvärr inga bilder där i från men förfest var jätte trevlig och utgången också, men erika mådde inte så bra så vi åkte hem tidigt. Det var ganska läskigt för det var många som hade masker på dig och som hälsa på en fast man inte hade en aning om vem det var. Haha en skrämde oss när vi stod ute jag och Erika och en kommer och ställer sig bakom erika. Hon blev så rädd så hon sprang ifrån mig,  jag stod kvar lite men han bara stog och glodde och vi hade inte en aning om vem det var.. haha läskigt! 
Men kul hade vi :)

Nu ska jag bara chilla i soffan och gå och lägga mig skapligt för att orka med en ny arbetsvecka, men jag är förhoppningsvis ledig på fredag :D 

Ha det gött! Puuss / Frida

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0