sjuk!

O så vare min tur o bli sjuk.. Patrik har ju varit dålig i en vecka och nu börjar han bör frisk och då blir jag sjuk.. ont när jag sväljer och snorig o check illamående.. tråkigt :( 

I dag slutade jag lunch för jag skulle till sjukgymnasten och hon konstatera att jag har en vriden höft, därför mitt ben är längre än det andra.. så ja ska göra övningar för att sträcka ut höften och även stärka muskler i ryggen :) Hoppas det blir bättre så fort som möjligt! 

Nu ligger jag är i soffan och är hur trött som helst men har inte kunnat somna på hela dagen för det gör så ont i halsen och illamåendet kommer när jag lägger mig ner.. :( 
Ska försöka blunda lite innan jag ska göra mat! 

I morgon ska jag rida igen! Hoppas jag mår bättre då! :)  

Ha det gött! Puuss / Frida

Lördag kväll!

Idag har jag och linda rensat barnkläder som emil och tessan skulle kasta, av typ 6 flyttlådorna och lite påsar så spara vi 2 kartonger, mest dom mindre kläderna. Så nu längtar man ännu mer efter sin egen. men men det kommer när det kommer :) 

Ikväll har vi varit i mjölby och firat min faster som fyller 50 år idag, och i natt fick jag ett nytt kusinbarn. Mycket på samma dag! :) 

Nu senare på kvällen har vi kollat på fångarna på foten och ätit lite gott, jag skulle velat gå ut idag men kände att jag inte kunde lämnat Patrik med looke hemma själv eftersom han fick sitta själv förra lördagen så kände jag att jag ska vara lite med honom när han för engångsskull inte tränar eller nåt annat ;) 


I morgon är det söndag och vi ska åka och kolla på hockey match, Patrik ska sitta på läktaren för han fortfarande är sjuk  så han får sitta och heja bredvid oss :) 

Sen startar en ny arbetsvecka och det är bara kämpa på, och i veckan kanske jag ska rida två lektioner som jag ser väldigt mycket framemot! Hoppas det går bra för mig :) 

Nu ska vi snart göra oss klara för sängen och sova, ganska tidigt för en lördagskväll med det kan vara skönt det med :) 

Mysmongon! 

Puuss / Frida

Ridit!

Hej på er!
 
Mina dagar består ju oftast inte av något mer än jobb och när jag kommer hem så lägger jag mig på soffan och glor på tv tills jag ska laga mat och sen kollar jag på tv igen tills jag ska sova.. taskigt liv kan jag tycka ibland. Men det är då man uppskattar dom där dagarna när mina underbara vänner frågar om dom får komma på kaffe, eller om jag vill komma och hitta på något. Jag som alltid har ledigt eftermiddagar på vardagarna och hela helgerna känner att jag är ganska flexibel men jag måste skaffa en hobby känner jag, så jag har börjat kolla på medryttare/fodervärd/egen häst och nu håller vi alla tummar och tår vi har för att det ska gå vägen för mig.
Jag vill verkligen börja rida och hålla på med hästar, det är ju så rogivande i stall och så mysigt att rida ut i skogen och stå o pyssla om hästarna! underbart! :)
 
Men i alla fall, idag när jag kom hem så la jag mig på soffan och somna i 40 minuter typ, sen kände jag att där kan jag inte ligga så då skrev jag till Erika och kolla vad hon gjorde och just då skulle hon ut och rida och fråga om jag ville följa med och det tackar man ju inte nej till!! Shit jag har så jävla underbara vänner omkring mig! Varje gång man känner sig ensam kan man försöka tänka på hur underbara människor man har omkring sig! :)
Detta gjorde att hela min dag blev så mycket bättre! :)
 
Nu ska jag mysa i soffan med min sjukling, lustigt att killar typ blir  "dödsjuka" av lite förkylning så dom knappt kan röra på sig, visst är han väldigt snorig och ont i halsen men killar får ingen ork som tjejer har fast dom är snoriga men men, det är bara o ta hand om dom käraste! :)
 
Nu är det spikat och klart den 15 oktober åker jag och Jonathan till Ullared!
LÄNGTAR! :)
Ha det gött!
 
 
Puuss / Frida

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0