Valborg!

Ikväll åker vi upp till nykyrka och äter grillat ogh tar en sväng till majbrasan där. Jag känner inte för att gå ut någonstans då jag mår dåligt just nu. Inatt har varit hemsk. Känns som det sitter stora matbitar från magen upp i halsen, så mår så jäkla illa och är jätte dålig i magen. Om det fortsätter måste jag söka för det. Jag blir inte heller nåt bättre av pollen tabletterna så tänkte undersöka om det är cissi jag inte tål. Jag hoppas inte det. :(

I morse var vi ju hos vetrinären, en knöl på huvudet har växt och hon har två små som sitter väldigt nära ena ögat så dom vill ta bort dom, dom vet ju inte om det är fettknölar eller tumörer.. så 26 maj ska hon in och då söver dom ner henne och tar bort dom och då ser dom vad det är, samtidigt då fixar dom till tassarna på henne. Håller tummarna för att det inte är tumörer!!

Nu ska ja göra mig i ordning lite inför kvällen :)

Dagens mage! 
Den rör sig för fullt där inne just nu! 😍


Svårt att ta kort själv med min stooora mobil! ;)Puuss / Frida 

Marknad!

Idag har jag,mamma, mormor och anna varit på askersunds marken, vädret var väldigt växlande då det kom en hagelskur mitt i den halv blåa himlen, men vi skyddade oss under ett tält :) Jag letade efter foppa tofflor men hittade två tunikor, lite remmar och chips :) så nöjd ändå! 

På fredag är det ju godegårdsmarken så då får jag kolla efter tofflor! :) 

När jag kom hem vid halv 3 kom jossan och Carro och Julia på besök, och så kom mamma med efter en stund! :) 

Fick några kort på lilla Julia men hon spänner upp ögonen väldigt mycket haha! Sötnos! 

I morgon ska vi till vetrinären vid 8.45 och kolla cissis tassar, kommer väl börja böla för hon skriker verkligen när dom rör hennes tassar.. usch det är så jobbigt att se! :( 

Nu ska ja kolla på greys sen sova!! :) Puuss / Frida 

Blommor!

Idag skulle jag bara ta det lugnt ju men jag fick annat o göra så jag åt lunch med Linda och sen hjälpte henne att flytta kartonger till deras nya lägenhet som dom fick nyckeln till idag :) 
Så bilarna blev fullpackade! :)


När jag kom hem så såg jag hur fina våra tulpaner är utanför huset, dom flesta har slagit ut nu! :) 
Underbara!Nu är kvällsmaten i magen och nu väntas en slökväll på soffan! :)Puuss / Frida 
Visa fler inlägg