Torsdag morgon!

Usch så här tidigt har jag inte gått upp på flera veckor, jag vakna vid 7 och kände att jag inte kunde somna om för jag var så kissnödig och hungrig så skicka Linda till mig vid 10 - kvart över och fråga om jag skulle med till Lidl när det öppna för dom hade fina torsdagsklipp eller vad det heter, då är jag snäll och följer med! :) 

Så nu sitter jag här och äter min macka och risifrutti, jag ÄLSKAR risifrutti men jag har aldrig gillat det innan jag blev gravid, undra om jag kommer gilla det efter? :) 

Ska snart försöka väcka denna hund som är så trött på morgonen, kanske är för hon har svårt att sova på natten då hon tassar runt innan hon kommer till ro :) 

Ha det bra! :) 
Puuss / Frida

början av maj!

I början av maj får vi hämta denna skönhet! 
Så kul och dyrt! :)

Tisdag!

God morgon/förmiddag.
Idag blir det mest soffläge då kroppen värker lite överallt. Har inte sovit så bra heller, haft ont i bröstet och ryggen men det börjar gå över när jag sitter eller ligger, det är värre att stå och gå :(
Har inte kunnat ligga på rygg och sova för det blir sånt tryck i nedre delen av ryggen och jag som älskar att sova på rygg! men det är bara att vänja sig, jag får ju något underbart fast denna smärta, så det är värt det tillslut! :)
 
Har just nu en livlig en där inne, igår blev jag lite orolig då jag inte kände att den rörde på sig på kvällen och jag känner alltid när jag lägger mig annars men så sparka den till en gång, då blev jag lite lugnare men nu känner jag rejäla igen, så lättad! :)
 
Igår satt jag och kolla på bilder på datorn och jag vill verkligen ha sommar och sol så man kan gå i lättare kläder, inte behöva ta på sig så mycket för att gå ut och gå.. så ge mig sommar nu!!
 
Här får ni lite återblickar från sommaren förra året!

Saknar faktiskt att spela golf med min egna golfklubbor!
I sommar får vi ta med oss barnvagnen upp också, men det såg jag att många gjorde förra året så det blir nog inga problem! :)
 
Nu ska ja kika på tv!
 
 
 
Puuss / Frida

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0