God morgon!

Igår kväll var jag ute och åt med ett gäng brudar, och så lyssna vi på simon nere på sjöbris en sväng 😊 mysig kväll! 💕

Idag väntas fin besök av mina fina vänner som jag inte träffat på år typ.. lite synd att vi inte ses så ofta men det är svårt att få ihop tiden, men det ska det bli ändring på nu 😊 så dom kommer vid 10, så ska vi fika och jag ska göra Elin naglar! 😀 myspys! 

Vid halv 4 -4 åker vi till linda och Peter för att bli bjudna på tacos och algrensbilar pannacotta (stavning)! Ska bli kul o smaka det, tror det kan vara ganska gott faktiskt! sen blir det en lugn kväll, får väl se hur länge vi stannar hos dom! 😊

Nu tar vi en dag i taget och jag gör så mycket kroppen orkar, ska inte jobba nästa vecka och ska ringa läkaren på torsdag igen så ja får en tid 😊 det blir nog sjukskrivning för min del eftersom jag har för kraävande jobb.. tråkigt men jag får väl åka med pappa dom dagarna jag mår bra 😊 


Nu ska jag väcka hjärtat och stiga upp ur sängen för att inta frukost ☺
Puuss / Frida 

vecka 19!

Inga svullna tarmar så, såhär tjock är jag och där inne ligger en ca 15 cm lång bebis (mellan huvud och stjärt) ♡ 

Jobbig dag!

Oj oj oj, vilken dag. idag har jag jobbat och brytit ihop ca 4 gånger. tur min mamma finns som kan och orkar lyssna på mig! Skulle aldrig klara mig utan henne <3
Det började i morse med att allt på östenssons blev klart för sent så jag blev sen till alla affärer, som tur va så gjorde inte det för mycket för dom men jag blir sååå stressad när jag vet att jag är sen, att jag mår dåligt typ. Efter östensson ska jag köra pall från gamla gobullen till mixum och eftersom jag var sen från östenssons så blev jag sen dit med, dom blir inte glada och skyller på mig. där bröt jag i hop första gången!
Efter jag har kört det så har jag ca 20 - 30 min rast tills jag ska vara på nästa ställe så jag fick åka till garaget för att kunna äta med pappa och jag fick slänga i mig maten, när jag får stressa i mig mat eller stressa när jag äter så får jag så j* ont i magen efteråt typ som kramper, där bröt jag i hop andra gången..
När jag sen har lastat i Motala och kommer till Mjölby för att lossa och sedan lasta, så fattar inte truck chauffören hur jag måste lasta det för att fördela vikten på flaket så jag var tvungen att hoppa upp på flaket och skulle dra pallar dit som skulle, så upptäckte jag att oj pallarna vägen visst bara ca 1000-1300 kg styck, jag kämpa som en gris och fick så ont i magen och ryggen att jag var sååååå nära på att bara stänga dörrarna och åka hem, det gjorde mest ont i nedre delen av magen och jag har känt av det lite tidigare när jag dragit lite lättare pall, på typ 500-700 kg men då har jag stannat och vilat så det gått över sedan dragit vidare, men denna gång gick inte värken över i magen, det kändes som typ mensvärk gånger 1000 på höger och vänster sida ungefär vid äggstockarna. Så när jag blivit förbannad på truck chauffören och stänger och hoppas in i lastbilen så bryter jag ihop en tredje gång.
Sen gick det bra för när jag lossa så behövde jag inte hoppa upp, så fick jag åka med tom bil hem. där pratar jag med johan och sa att jag fick så ont av att dra pallarna att jag inte visste hur länge till jag skulle orka och så prata vi om att försöka hitta lättare arbetsuppgifter, men det finns inga, och det finns ingen som vill jobba halvtid och jag skulle bli halvtids sjukskriven, så jag ska ringa läkare och fråga om råd, för jag vet att jag rikerar inte bara det lilla livet i magen utan jag riskerar mitt egna liv.
Så efter jobbet åkte jag till mamma för jag var tvungen att fråga henna vad jag kunde göra och hur jag skulle göra och allt som jag hade i mitt huvud just då. Och hon krama mig och så bröt jag i hop en fjärde gång. Men hon förstod i alla fall mig, hur jobbig dag det hade varit och hur jobbigt det är för mig just nu.
 
Ja och så har min dag varit, jag har ju haft väldigt mycket bättre dagar, men vissa dagar är så här och just nu händer det allt för ofta för jag är i en väldigt känslig period.
 
Jag har en till sak att säga om nu någon läser, jag kanske verkar väldigt stark utåt och jag är för det mesta alltid glad utåt, men egentligen är jag en väldigt känslig person, men jag visar inte det för någon förens det blir för mycket och oftast så är det min mamma eller Patrik som får stå ut med mig då, så jag är ganska trött på att få höra att du är så stark, du klarar allt, du kommer bli världens bästa mamma, du är så glad jämnt osv osv, ja jag visar kanske det utåt men det är väldigt jobbig o höra, tyvärr.
Förlåt men är som sagt väldigt känslig nu, och ja jag tjuter för allt. men men, hoppas snart mitt psyke blir bättre.
 
Nu har ni hört tillräckligt från mig för idag, ha det så bra!
 
 
 
 
Puuss / Frida
 

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0