Tisdag!

Idag gick jag upp vid halv 10 och åt frukost sen har dagen bara rullat på, började med att linda kom hit och vi boka stuga i ullared och åker nu på söndag- måndag, som jag längtat! Var ju där senast i november och det är rätt länge sen känner jag :) så nu är det dags så vi åker vid 10 på söndag! 😀 
Sen åkte vi och klippte cissis klor på hundoasen, åkte till stan då linda skulle köpa en bok men den fanns tyvärr inte.., sen åkte vi till maxi och glodde en sväng, sen var vi ute med hundarna i råssnäs en sväng, så åt vi lunch och så skjutsa linda hem oss då hon skulle åka och jobba så fick ja med mig alma ett tag med ;) 
Nu ligger vi i soffan och slöar, jag och alma i alla fall cissi ligger på golvet😉 och patrik fixar med persienner 😊 

Snart dags att laga lite mat och så skulle vi vilja åka till rusta och biltema men vi får se om vi hinner det för Peter måste hämta alma först, annars får vi åka i morgon 😊 


Nu ska ja snart ge almis lite mat 😊💕 
Puuss / Frida

puzzel kväll på illersjövägen!


Kan ju säga att det kommer inte bli klart än då ett tag då jag inte valde det lättaste puzzlet,  vi börjar med 1000 bitar och skit svårt motiv.. ja det kommer komma upp när det är klart i alla fall! :)

städar söndag!

Denna söndag har bestått av att städa och fixa här hemma, ja gjorde en lista på allt som skulle göras så nu kan jag checka av den! :)
• städa garderoben i hallen - check
• städa bland mina nagel saker - check
• sätta upp hylla i vardagsrummet - check 
• sätta upp tavlor m.m i barnrummet - check
• städa i förrådet uppe - check
• städa i lilla rummet - check 
• dammsuga och torka undervåningen - check

Det har vi gjort de senaste 4 timmarna, duktiga vi är!
Nu ligger vi utslagna i soffan och det är bara matlagning och gå ut en sväng med cissi kvar.
Dock fick jag jävligt ont i ryggen av att dammsuga och torka. Men ska försöka ta en sväng med cissi nu får ta det lugnt :) 

Slängde typ 100 nagellack när jag städa, många som torkat och det jag inte använder kasta jag. Sen spara ja några grejer i en flyttkartong i förrådet och en låda har jag här nere som jag lätt kan få tag på, det är bara saker jag använder där i :) 


Så nu ska vi bara slänga iväg lite möbler så kan vi göra ett gäst rum där i stället för att sängen står där uppe :) Nu ska ja ta mig upp och bege mig ut medans patrik börjar med maten :) 
Puuss / Frida 

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0