Sjukhus!

Då mina prover inte var så bra igår så har jag nu blivit inlagd för observation. Vet inte hur länge jag kommer att få ligga här, kan bli några dagar och det kan bli veckor. Det vet dom inte utan vi tar en dag i taget. 
 
Så illa som jag mådde inatt har jag aldrig gjort, jag fick blodtryckssänkande medicin som gjorde att jag blev kallsvettig och låg och skaka, men mitt blodtryck var väääldigt högt när jag kom in och det stiger bara på några timmar igen så ja kommer nog få äta dom tills bebis är ute. Detta är troligtvis havandeskapsförgiftning och det kommer inte försvinna förens graviditeten är över, den kan stanna upp så jag mår så som jag gör eller blir det värre, bättre kan det inte bli så länge den är i magen.. om jag ska må som jag gjorde inatt fler nätter så kommer jag inte orka jag sover total 4 timmar varje dygn och det räcker inte för mig. Så nu är detta ett så kallat vilo läger säger dom, jag har en säng, tjock tv och rumskompis.. som tur är har jag fått en väldigt bra tjej brevid mig som också är i från Motala!  :) 
 
Nu har vi gjort lite prover så ska väl se om jag kan blunda en stund, dom väcker ju en lite då o då för att ta lite tryck och blodprov... 
 
Skriver mer när jag fått reda på mer. Men är det så att ni ska försöka nå mig är det inte säkert jag svarar då ja har på ljudlöst hela tiden och inte alltid mobilen på mig! :) så bäst är att skicka sms för då svarar jag när jag ser det! :) 
 
 
Ha det bra! 
 
 
Puuss / Frida 

Onsdag!

Väntar på samtal från bm, då allt med bebis såg bra ut men inte mina prover.. men vi håller tummarna för ett bra samtal snart! :) 

I förrgår åkte jag till Erika och tog lite gravid bilder! Har fått några stycken av henne som jag är jätte nöjd med! 


Jag vet att jag har en jätte stor mage haha :) 
så ni behöver inte påpeka det :) 

Detta är bara några av alla bilder, har tänkt att göra canvas tavlor av några och sätta upp sen! :)
Nu ska det bara tas bilder när Patrik är med också :) 


Men nu ska ja försöka få tag i mormor och se vad hon gör, blir nervös av att bara sitta hemma och vänta på samtalet. :) 


Puuss / Frida 

Tisdag!

Fullspäckad dag har det varit idag!
Började dagen med att gå upp med Patrik kl. 6 för att hinna äta och gå lite med cissi innan hon skulle vara hos vetrinären, hon ville inte riktigt gå in dit idag, i alla fall inte lika glatt som hon gått in förut, men det gick jätte bra! 
Jag var kvar en stund när hon fått lugnande, så hon inte skulle bli så orolig :) 

Hon satte sig i hörnet och var nervös :( 

Min lilla tjej! 😍

Medans dom opererade så åkte jag med mormor och handla och hälsa på gammelmormor där lilla alma kom springandes i dörren när vi kom, så satte hon sig sött i hallen! :) 


Sen åkte jag och hämta cissi, lite nerdrogad och vinglig fick jag ut henne i bilen så åkte vi hem och vila, ska snart gå en sväng med henne :)
nu har hon stygn i huvudet som hon inte får riva på och så ska hon få medicin i 10 dagar :)


När Patrik kom hem så åkte vi till grepstad gårdsbutik, då ja har viljat åka dit ett tag för dom har svenska jordgubbar, så vi åkte dit och köpte jordgubbar, äpplejuice, saft och nåt mer :) 
och jordgubbarna var så jäkla goda!! :) 


Sån skillnad på dom och de belgiska jag köpte på maxi :) 


Nu ligger vi och slöar i soffan efter att ha ätit mat :) 

i morgon börjar vi morgonen med ett besök hos bm och lyssna på bumlings hjärta! :) 

Ha det bra! 
Puuss / Frida 

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0