Torsdag!

Jag har svårt att uppdatera just nu för vi har blivit sjuka o ida är verkligen jätte förkyld och vaknar i panik av att hon inte kan andas.. och hon äter typ inget heller, det ända jag får i henne är lite pärondryck och lite lite gröt.. usch att se henne så förkyld gör så jävla ont i hjärtat. Jag är också förkyld men jag kan ju ta nässpray och mediciner mot hosta o så, hennes näsdroppar hjälper ju knappt. Och nässugen hatar jag att ta för hon bara skriker för det är så obehagligt så den använder jag bara när jag ser att det rinner så det går att få ut nåt!
Så nu går min tid till henne för hon vill inte vara själv just nu. Så ni vet :) 


Puuss / Frida

oj glömde uppdatera..

I fredag var jag som sagt hos linda och firade henne. I lördags var vi först i godegård och åt lunch senae kom Erika och Pontus till oss på mat, mysig kväll med fina vänner! 
Igår var vi i simhallen, Patrik badade med Ida och jag tog kort med kameran, så nu ska jag bara få över dom på datorn :) 
Sen fick vi man hos mormor, efter det gick vi en lite längre promenad och sen åkte vi på hockey, det var våran söndag! 

Inatt har jag sovit jätte dåligt och nu vakna jag upp sjuk. Jag orkar inte va sjuk igen! Jag har väl bara varit frisk i en vecka eller nåt.. usch! 
Så idag blir det en lugn dag! 


Puuss / Frida 

Torsdagkväll!

Sitter just nu och kollar på tv med en sovande Cissi i knät. Dessa dagar har jag inte gjort så mycket, i tisdags träffa jag Elin och Lollo som kom på fika. Efter dom hade varit här så åkte jag till linda och hämta henne så åkte vi vidare till Anna för att äta lunch och gå ut och gå. I onsdags så åkte jag till nykyrka och åt lunch med mormor på karolinen. Sen på kvällen åkte jag och titta på hockey med mamma och pappa. Idag har jag varit hundvakt i förmiddags och sen när linda kom vid 12 så åkte vi till henne för att baka, hon fyller ju hela 23 år i morgon, världens finaste syster <3 
Vi bakade wienernougat, marshmallowsmuffins, Rocky road kakor, citronbollar och chokladbollar så nu har hon lite grejer att bjuda sina gäster på i morgon, jag är en av dom gästerna då hon bjuder mig och Linda Boström på pannkakstårta kl 1 i morgon :) 

Så ja uppdaterar väl lite mer i morgon! 
Bloggar från Patriks platta så bilder får ni inga. Puuss / Frida

Frida Lagerqvist

Love! <3

RSS 2.0