Lugn torsdag!

Sitter just nu vid datorn medans Ida sover.. Hon har varit ledsen nu på morgonen, inte gnällig utan ledsen. Vet inte varför men kan ana att det har med munnen att göra för hon har kliat sig så mycket och dreglar massor igen den senaste tiden så tror det är tänderna som kliar eller är på väg upp! :)
Idag tänkte vi träffa Anna och ta en lunch på stan och eventuellt ta en promenad, men det är ju så tråkigt väder. Kan det inte få hålla sig fint ett längre tag så man kan få lite mer energi,  2 dagar är ju inte mycket! ;)
 
Medans jag sitter här funderar jag på om jag skulle börja göra mina fransar igen, jag saknar att vakna och se fräsch ut.. men det jobbiga är ju att man inte kan gnugga sig i ögonen eller torka när man duschat osv.. visst är det är små saker man inte kan göra när man har fransar men ni skulle bara veta hur ofta man gnuggar eller torkar i/runt ögonen. Det är sånt man inte tänker på förens man inte kan göra det ;)
Och så skulle jag vilja gå och göra mina naglar på salong så dom håller, just nu går dom bara av hela tiden. Fattar inte varför. Och så skulle de vara skönt om någon annan än jag själv gjorde mina naglar, jag älskar att göra andras naglar och mina med ibland men just nu känner jag att det är lite tråkigt för dom håller inte så länge som jag vill ;)
 
Inte världens bästa bild men, jag saknar dom! ;)

Frågan är om man har råd att göra både naglar och fransar 1 gång i månaden! ;)
Jag som tänkte unna mig en klippning och färgning hos frisören snarast då jag inte klippt mig på sen i höstas. Men senast jag var hos en frisör var för typ 1 år sen om inte mer ;) kanske är på tiden!
 
 
Nu ska jag greja lite innan Ida vaknar! :)
 
 
 
 
Puuss / Frida

Vårväder + fotobomb!

Dessa dagar när det blir ca 15+ i solen är bara för underbara! Och det betyder också att jag måste ta fram min kamera, jag önskar att jag tog fram den oftare men får så dåligt ljus inomhus så de är inget roligt då. Men nu har jag och linda lekt lite och som vanligt så får Ida vara modell! :) Jag älskar att fotografera!

Idas nya vårjacka i från Kappahl :)
 
 
 
 
Och dom dagar man kan tillbringa på altan!
 

Och dom dagar Patrik är lite tokig och sätter Ida i gå stolen! :)
 
 
Älskade skrutt! Alltid så glad! :D
 
Har precis framkallas 100 bilder som jag nu väntar på ska dyka ner i brevlådan! jag ska inte ha alla själv utan jag ska ge bort några så tog några dubbletter :)
Efter 2 dagar med jobb så är jag ledig med Ida i 4 dagar! :D
Men nu ska jag kika på grey's :)
 
 
 
Puuss / Frida
 

Underbar dag!

Idag har varit en så jäkla härlig dag! Så underbart väder så vi har varit ute eller suttit på altan i stort sätt hela dagen! 😃 

Jag passade på att ta kort med kameran på Ida ute i hennes nya jacka men har ej hunnit lägga över dom på datorn. Jag ska försöka ta lite bilder på henne i fin kläder ute i de vackra vädret så ska jag framkalla massor kort! 
Här är en bild tagen från mobilen, tog bara ett innan jag skulle börja fota med kameran, men så dog kameran så jag var tvungen att ladda den så då passa ida på att äta o sova. Sen glömde ja ta fler med mobilen så jag får lägga över några från datorn sen 😊 
Det var lite ljust i den vinkeln så dom jag tog med kameran sitter hon lite åt ett annat håll 😉 


Min lilla tjeja! 

I morgon är de dax för jobb så nu ska jag sova! 😊 Puuss / Frida 
Visa fler inlägg