Hockey!

I torsdags så åkte jag och mitt hjärta på hockey i Karlstad! Super mysigt att åka iväg utan barn!😍 
Tyvärr åkte vi därifrån med förlust i förlängning men vi var glada ändå för alla som kom dit fick en Färjestadhalsduk😁 

Nu sitter vi i soffan och äter chips såhär dagen före årets sista dag 😁 
Imorgonbitti vankas de jobb sen åker jag hem och hjälper till att förbereda för våra vänners ankomst så vi kan fira in de nya året med god mat och ett dopp i tunnan 😊 
Puuss / Frida Underbara dagar!

Jag älskar dessa dagar när bpde jag och patrik är hemma samtidigt! 😁 
Idag har vi lämnat in grejer, handlat, röjt förrådet och jag har gått med cissi en längre runda och nu på kvällen fick vi kvällsmacka hos svärföräldrarna. Nu ligger jag i Idas säng och väntar på att hon ska somna, Patrik är iväg och tränar hockey och Filip sover i sin säng. 
I morgon åker jag till stallet vid 8 på morgonen tänkte jag och sen bvc tid med Filip vid 10.40 och sen drar jag och Patrik till Karlstad på eftermiddagen och kollar på hockey 😁 mysig tripp tillsammans❤ Mina älsklingar ❤

Nu tror jag Ida somnat så nu ska jag smyga ut och spela sims 😁 Puuss / Frida 

Vår Julafton!

Våran julafton blev en lugn sådan. Vi fick lunch nere hos svärföräldrarna där vi var ett antal personer från Patriks mammas sida :) 
Sen gick vi hem vid halv 3 tiden och då sov Ida en stund och vi andra kollade på kalle anka. Vid 5 ungefär så började min släkt komma hem till oss, det var mamma, pappa, Linda, Peter, Mormor, Bosse, Looke och mormor Sissi som kom. Vi hade en tomte på besök som la paket på trappen och sen vinka vi till han i fönstret. Ida är livrädd för tomten därför kan vi inte ta in någon hit men det gick bra att vinka i fönstret och hon blev jätteglad att hon fick paket och sa att tomten var snäll och att han kommer till alla :`) 
 
Sen så tog vi lite kvällsmacka och potatissallad och Bosses hemmagjorda köttbullar :) 
Efter det så var det våran tur att öppna paket, vi har så kallad secret santa eller hur det stavas, så vi lottar vem som ska köpa till vem utan att tala om vem man fick, får man sig själv så måste man så klart byta :) 
Men iaf, jag fick saker som jag hade önskat mig. Jag fick en gosig morgonrock, en parfym, mössa och matchande vantar, pengar, strumpor och en nål som man kan sätta om man har en öppen kofta så kan man stänga den med hjälp av nålen :) ja kan ha glömt skriva något mer som jag fick men det är de jag kommer ihåg just nu när jag sitter här. :) 
 
I morgon är det dags för 3dje och sista firandet av jul, eller helt sista är det ju inte för vi kommer fira lite med pontus med där vi byter lite julklappar :) så nästan sista kan vi säga :) 
 
Lite bilder från igår :) 
 
Vet inte varför mina bilder blir så himla dåliga när jag tagit med kameran och laddar upp dom här. Om det är någon som vet felet så skicka gärna tips till mig :) 
 

 
Jag som har mått ganska dåligt över att julen, börjar nu må bättre för det är snart äntligen över. 
Jag gav mig själv en julklapp idag och det var sims 4 så just nu håller jag på att ladda ner det men det tar sådan tid. Jag är lite glad över att jag väntade med att ladda hem det för dom hade rea på det så tjäna 200 kr :) 
 
Så nu ska jag vänta på att det laddas klart sen måste jag sova för i morgon ska jag jobba och direkt efter jobbet åker jag till stallet en sväng och ska rida själv för första gången på lilla knodden :) 
 
 
Ha det gött! 
 
 
 
Puuss / Frida 
 
Visa fler inlägg