Födelsedag!

I lördags var det min tur att bli äldre. Hela 23 år gammal.
Måste säga att det var en av de bästa födelsedagarna i mitt liv som jag minns. Jag hade önskat mig en bärbar dator och det fick jag av min älskade familj! <3 
 
Så nu tänkte jag försöka komma igång mer med bloggandet och skriva vad jag gjort/gör om dagarna :) 
dock finns det en nackdel med att blogga ifrån datorn för det går inte att få till rätt smiles. men det får ni stå ut med :) 
 

Idag har jag jobbat en kortare dag än vanligt, 05.30 - 16.00. skönt med `kort´ dag. Vid strax innan 5 åkte jag och Ida på gympan hon har provat på 1 gång tidigare och hon älskar de så vi kommer fortsätta i vår också. Jag ska se om jag hittar lite fler aktiviteter till henne när hon blir 3, vad jag har fattat som så finns det fler sporter osånt man får börja med från 3 års ålder. Vore kul om hon fasta för en viss sport :) 
Jag själv vill ju gärna att hon provar på ridning eftersom att jag själv håller på med det, dock är ju pappan i huset allergisk så han skulle ju aldrig kunna hjälpa henne om de skulle vara så att jag får jobba över eller inte kan pga nåt annat... Patrik vill ju gärna att barnen lär sig åka skridskor tidigt så det kanske är 2 hockeysproffs vi har här hemma sen :) 
 
 
Nu ska jag kika runt lite sen lägga mig, jag är trött idag.. 
Ha de bra! 
 
 
 
Puuss / Frida