Musikhjälpen!

Jag älskar att Musikhjälpen veckan är igång! Det är den bästa veckan på hela året! :) 

Jag är / har varit väldigt stressad över att det snart är jul och vissa dagar vill jag inte ens fira jul och andra vill jag fira men bara så mina barn växer upp med att älska julen som jag gjorde när jag var liten. Men jag har märkt nu att jag mått ganska dåligt sista tiden och är väldigt deprimerad. Försöker att inte få ut de över barn eller sambo men ibland brister det tyvärr. jag blir upprörd på ida fast det inte är något jobbigt eller så hon vill. Känner mig usel som mamma dom stunderna :(
Jag har alltid haft bra med tålamod och så med barn men nu har jag tappat de och jag vet ju själv vad det beror på. Men de där med att ta tag i det och prata med någon är svårt. Jag har märkt senaste tiden också att kosten har skitit sig helt, jag småäter, äter vääääldigt onyttigt och rör inte på mig vilket resulterar att jag mår ännu sämre med min kropp. Jag har mått väldigt dåligt med min kropp sen jag fick alla brutalt fula bristningar från idas graviditet. hade inte en bristning tills jag fick havandeskapsförgiftning och la på mig 12 kg vätska på 3 veckor. Om det är någon som vet något bra mot bristningar eller om man kan få hjälp med det någonstans så hör gärna av er.
 
Jag känner att jag var tvungen att skriva av mig lite, de är lite därför jag har min blogg med för att kunna skriva av mig när jag behöver utan att riktigt behöva prata med någon. 
 
 

 
Nu till dagen!
Min dag har varit ganska bra, förutom att det var luciafirande på idas dagis som dom informerat lite dåligt om :( 
Men mamma tog några kort när hon hämtade henne, men så taskigt :( 
 
Jag lämnade Ida på dagis i morse och åkte vidare till mormor. Hängde där en sväng innan vi åkte till stan och tog en lunch och köpte lite julklappar. Sen hem till mormor igen medans mamma hämta ida och sen hem. 
När vi kom hem så började jag dekorera ett av mina 2 pepparkaks hus jag gjort medans ida dekorera några av hennes pepparkakor hon gjorde igår. Sån där mystid utan stress och en Filip som sov <3 
Sånna stunder vill jag ha mer av, tid som jag kan ägna tid åt bara Ida <3
 
Kanske blev långt och krångligt inlägg men skit samma  :) '
 
 
I detta blask väder saknar jag sommaren! 
 
 
 
 
Hoppas det går fort tills vi är där igen! 
 
 
 
Puuss / Frida