Vad vill jag egentligen bli?

Jag har så himla svårt att veta vad jag vill jobba med.. jag tänker på massor olika saker varje dag som jag skulle vilja prova arbeta med. Man borde fått mer praktik i skolan och att behöva välja vad man vill jobb med i resten av livet vid 15 års ålder är fel! 

Visst de går ju att skola om sig men alla vill inte ta studielån, alla har inte lätt för skolan och alla vill ju inte lägga ytterligare 3-6 år för att plugga. Jag tycker de är så synd att dom inte kan gå lite på vad man kan i praktiken och inte bara kolla på betygen. Jag har jättesvårt för skolan men jag är jävligt duktig praktiskt. 
Jag vill börja studera men jag vet inte vad och när? 
Jag vill inte studera på distans men jag vill samtidigt jobba samtidigt för jag har tillräckligt med lån. 
Åh jag får typ panik varje dag för jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv. Jag vet inte vad jag vill jobba med och detta stressar mig någon fruktansvärt. Då menar jag FRUKTASVÄRT! 
Jag är jätte glad för alla er som trivs med erat jobb och som vet vad ni vill göra i livet, och jag beundrar alla som orkar plugga så länge efter dom redan pluggat i 12 år.. 
Jag måste ta tag i detta snart för desto närmare februari vi kommer desto mer stressad blir jag. 

Kan någon snälla hjälpa mig vad jag ska ta mig till? 
Jag vill prova på att jobba som undersköterska på en förlossning, jag vill prova att gå bredvid ungdomar med diagnoser och hjälpa dom i skolan, jag vill samtidigt fortsätta köra lite men gärna mindre bilar (kanske taxi)?, skulle vilja prova på något typ ekonomi aktigt då jag gillar att hålla på med siffor osv, skulle vilja bli lärare. Gaaahhh 
Detta är så svårt, känns som jag kommer gå in i väggen innan jag ens börjat jobba heltid pga av denna stress och beslutsångest. 

Nu ska jag sova på dessa funderingar.
Tur jag har min fina älskade sambo och mina fina älskade barn. Dom är jag riktigt glad över ska ni veta! ❤
Puuss / Frida