Min lediga dag!

Idag har de varit min lediga dag denna vecka och jag började dagen med ett besök hos sjukgymanst.
Som ni kanske vet har jag ju haft det jobbigt med min ländrygg och vänster ben sen idas förlossning och idag fick jag lite svar på vad det var. Jag har en nerv i kläm som påfrestas väldigt mycket just när jag sitter ner och så är mitt bäcken fortfarande väldigt rörligt framförallt på vänster sida och så har jag snett bäcken och det kommer jag ihåg att jag hade innan jag blev gravid med Ida för de var därför jag inte kunde jobba mer än till v 20 med henne. Så det är inte helt återställt än. Så jag fick lite övningar att jobba med några gånger om dagen och så ska jag komma tillbaka nästa onsdag så ska vi se om det är någon skillnad, om det blivit bättre eller sämre, sen så skulle jag också få ett styrke program då för att försöka stärka några muskler för o se om de kan hjälpa att bli mer stabil i bäcknet.
Skönt att äntligen få hjälp och få en lite fundering på vad det kan vara, jag har ju bara haft tanken att de är en nerv som gör att benet domnar och de trodde han också att det var. Men nu börjar vi så här och håller tummarna för att det går över snart. 
 
Efter mitt besök där så åkte jag till Jomana och gjorde mina naglar, så himla skönt att ha dom ordentligt gjorda igen. Och hon var hur bra som helst att gå till! :) 
SÅ NÖJD!
 
 
Nu ska vi kika på Farmen! 
 
 
 
 
Puuss / Frida

Fint hemma!

Jag bara älskar att ha en händig man som gillar att göra saker i hemmet. Idag kom vi på att vi ville ha 2 tavellister och sen nåt mer på väggen och detta blev resultatet! :) 
 
Innan..
 
 
Efter
 
 
 
På den listen de står två små blommor nu ska det upp 3 fotoböcker av filips fotograferingar ifrån emmelifoto :) 
Så nöjd jag blev!
 
Dessa små söta flaskor vi satte blommorna i och blommorna köpte vi på Viblomman och elefantöronen hade vi redan hemma som vi tog skott av! :) 
 
 
 
Puuss / Frida 

sjukstuga!

Här hemma har vi haft väldigt tuffa nätter förra veckan och så jobbade jag 5 dagar för jag missa att jag var ledig måndagen och åkte till jobbet och tur var väl de för de var 2 som ringt sig sjuka så jag fick hoppa in o köra ändå 😅 därför har de inte blivit någon uppdatering. 
Igår kväll var Ida ledsen och hade ont i örat. Så jag börja med droppar direkt, dom som vi fått mot hennes öron. Idag har hon feber men inte så gnällig som igår kväll/inatt men hon vill inte äta nåt så hon får skippa dagis idag och imorgon i alla fall❤ 
Jag själv är ledig idag och jag har ett sjukgymanstbesök att gå på klockan 10 sen ska jag göra mina naglar igen, äntligen!🙌 

Hoppas ni får en fin dag trots denna kyla 😊 
Puuss / Frida 
Visa fler inlägg