2018!

Under dessa två dagar som varit på 2018 har jag tänkt på om jag ska ha något/några mål att uppnå, men sen när jag börjar tänka på vad jag vill uppnå så blir det så himla många grejer. Så frågan är om man ens ska sätta några eller om man ska försöka bestämma sig för typ 3 stycken som man verkligen vill klara av?! 
Vet inte heller om jag kommer skriva mina mål här för jag känner att man får högre press på sig då och fler frågor så bäst är nog att hålla dom för sig själv. Så till en början så ska jag ha dom för mig själv :) 
 

Idag har jag jobbat min första `riktiga´ dag på jobbet. Dessutom på en ny tur.. delade meningar om de. Men jag hoppas det blir bra tills jag vet vad exakt jag vill göra med mitt liv. 
Som endel vet så har december månad varit den sämsta månaden i mitt liv, Jag har mått uselt i psyket men inte visat de utåt. Jag har varit väldigt stressad och glömt en hel del saker, både viktiga saker och lite mindre viktiga. Och de finns många faktorer som spelat in i mitt mående och en av dom sakerna är vad jag vill göra i framtiden. Jag vill prova så många jobb som möjligt för att verkligen veta vad jag vill plugga till men så funkar de ju tyvärr inte i `vuxen´ världen. Jag önkskar att jag hade satsat mer i skolan och verkligen utnyttjat praktiken till att prova fler olika jobb men jag var tyvärr för feg och tog dom enkla vägarna. 
 
Några jobb jag skulle vilja prova på!
 
Ekonomiansvarig / administratör
Lärare i lågstadiet
Elevassistent
Lageransvarig/truckchaufför
 
Men jag är så feg när de gäller nya saker för jag är rädd att jag inte ska klara av de.. 
 
 
 
Nu ska jag maila Filips nya dagis och sen skriva ner min mål! :) 
 
Ha de bra! 
 
 
 
 
Puuss / Frida 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Du skulle klara vilket jobb som helst, Frida! Det handlar om dina hjärnspöken som sätter stopp. Du är grym! Kom ihåg det 😙
Kram Madde

Svar: Ja jag skulle nog de egentligen.. dom där spökena är ju bara för jobbiga! Tack du!😘
Frida Lagerqvist