Sjuk Son!

Första jobbveckan gick bra men den var tuff. En helt ny tur att lära sig och typ 50 nya ställen man ska hitta till i städer man aldrig kört i tidigare, men jag ger väl de några dagar till så får vi se hur de går. I torsdags fick jag åka till västerås och de var tufft, för de första får jag ju domningar i benen och ont i ländryggen av att sitta ner för länge, har ju varit så sen Idas förlossning. Så jag fick stanna till på en rastplats så jag fick sträcka på mig. För de andra så blir jag så himla trött av att åka långt, jag kan sitta och nicka till flera gånger. Jag själv tycker det är otäckt! 
 
Så denna vecka ska jag nog ta ett snack med chefen och se vad han säger om de. 
 

Annars denna vecka så har både Patrik och Filip blivit sjuka, så nätterna har inte varit dom bästa och natten till idag var nog den värsta sen Idas kolik. Filip bara skrek och gnällde och jag gjorde allt men det var inget som dög. Jag ställde mig upp och då blev de något bättre men jag var så himla trött så jag orkade ju inte stå med honom så länge. Mellan 1- halv 5 så gnällde han.. Men som tur var så sov Ida bra då så vi kunde hjälpas åt båda jag och Patrik med honom, men man sover ju inge knappt fast den andra tar han för man hör honom fortfarande gnälla.. <3
Jag säger bara de att till er som är ensamstående, WOW! Ni gör ett fantastiskt jobb och jag själv förstår inte hur ni orkar! :)
 

Nu sitter jag vid köksbordet och ska kolla lite kläder på bonprix.se Jag har kikat i deras katalog som vi fick hem och såg ett par riktigt snygga kläder så tänkte prova att beställa några, Patrik har köpt därifrån och varit nöjd! :) 
 
 
Hoppas ni har haft en bra vecka! :) 
I morgon kör vi 1 rid pass på förmiddagen och 1 på kvällen så har jag en ledig dag med familjen emellan :) 
 
 
 
Puuss / Frida